تبلیغات
کافی نت فرانت - تحقیق فرآوری تولید آبلیمو
 
درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ :
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
کافی نت فرانت
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
پنجشنبه 28 دی 1396 :: نویسنده : []
عنوان: تحقیق فرآوری تولید آبلیمو
نوع فایل: ورد قابل ویرایش word doc
تعداد صفحات: 26صفحه
قیمت: 5000تومان
جهت دانلوداینجا کلیک کنید
فهرست مطالب
فرآوری آبلیمو    2
تكنولوژی تولید و تهیه آبلیمو    4
لیمو    8
خط تولید آبلیمو:    9
آزمایش هایی که روی آبلیمو انجام می شوند    10
معالجه اب لیمو    11
مقایسه تولید صنعتی آبلیمو, آبغوره و سرکه    14
چرا لیموها را پیش از آبگیری حرارت می‌دهند؟    15
هدف از غیرفعال‌کردن آنزیم‌ها چیست؟    15
اساس آبلیموهای صنعتی چیست    15
روند تولید آبغوره در کارخانه‌ها چگونه است؟    17
چاشنی‌های صنعتی یاخانگی؟    17
منظور  از واژه «خانگی»،چیست    17
چاشنی‌های خانگی    18
بهترین راه نگهداری از چاشنی‌ها در خانه چیست؟    18
نکاتی مهم در گرفتن و نگهداری آبلیمو و آبغوره    18
چگونه آبلیموی اصل را از آبلیموهای رایج در فروشگاه ها را تشخیص دهیم؟    19
تولید آبلیمو   


جهت دانلود اینجا کلیک کنید



تكنولوژی تولید و تهیه آبلیمو
میوه لیمو ترشی كه توسط واحد خرید مواد اولیه كارخانه خریداری شد پس از تحویل به كارخانه در سیلوی لیمو تخلیه می شود و در صورتی كه سیلوی لیمو كاملا پر از لیمو باشد و یادر صورت عدم وجود سیلوی لیمو ،لیمو ترش در فضای باز و در معرض نور آفتاب تخلیه میشود.
اگر خطوط تولید آبلیمو به هر دلیلی متوقف باشد ، نگهداری میوه لیمو ترش در سیلوی لیمو ترش بهتر می باشد چون امكان رسیدن اكسیژن هوا به لیمو ها بهتر صورت می گیرد . اگر بخواهیم لیموها را در معرض نور آفتاب نگهداری كنیم برای آنكه به لیمو ها ی زیرین اكسیژن هوا برسد و همچنین از كپك زدگی جلوگیری شود باید لیموها را در یك فضای باز بگسترانیم و لیموها را زیر و رو كنیم تا اینكه همه قسمتهای لیمو ترش در معرض نور آفتاب قرار گیرد. مدت زمان نگهداری میوه لیمو ترش در معرض نور آفتاب بسته به واریته میوه ( كه پوست میوه نازك یا كلفت باشد) نباید بیشتر از 24الی 48ساعت بیشتر طول بكشد تا اینكه درصد آب دهی میوه پایین نیاید .



نوع مطلب :
برچسب ها : اساس آبلیموهای صنعتی چیست، تكنولوژی تولید و تهیه آبلیمو، چاشنی‌های خانگی، چگونه آبلیموی اصل را از آبلیموهای رایج در فروشگاه ها را تشخیص دهیم، خط تولید آبلیمو:، روند تولید آبغوره در کارخانه‌ها، فرآوری آبلیمو،
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر